Kroz svašta je prošla

Za tešku dijagnozu kćeri tragično preminulog glumca nitko nije znao, a onda je objavila fotografiju iz bolnice!

Meadow Walker (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meadow Walker prije dvije je godine operirala tumor, a tu je vijest tek sada odlučila objaviti na svom profilu na Instagramu.

Kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, 23-godišnja Meadow Walker na društvenim je mrežama otkrila kako joj je prije dvije godine uklonjen tumor, što je od javnosti krila sve dosad.

Manekenka se objavom na profilu na Instagramu osvrnula na svoj put ozdravljenja i borbe protiv teške bolest, objavivši dvije godine staru fotografiju na kojoj nosi kiruršku mrežu za kosu i fiducijalne markere na licu.

"Na današnji dan prije dvije godine. Prošla sam jako dug put. Zbogom tumor. Blagoslovljen sam i zahvalna", napisala je uz objavu.

Njezini obožavatelji u komentarima su joj uputili tisuće ohrabrujućih poruka, a javio joj se i njezin kum i najbolji prijatelj njezinog oca, Vin Diesel.

Glumac joj je objavu komentirao emojijem ruku sklopljenih u molitvu i tako pokazao da je uvijek uz nju, a osim njega javile su joj se i manekenke Christy Turlington i Nicole Poturalski.

Tu je vijest objavila nekoliko tjedana nakon što se vjenčala s glumcem Louisom Thortonom Allanom u Dominikanskoj Republici i to samo tri mjeseca od zaruka.

Meadow je imala samo 15 godina kada je njezin otac izgubio život u tragičnoj automobilskoj nesreći 30. studenog 2013. godine, a njemu u čast je osnovala neprofitnu organizaciju pod nazivom "The Paul Walker Foundation" čija je djelatnost usmjerena na znanost o moru.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Preporuke Šest mjeseci se pripremao za smrt, a fanovima je tešku istinu otkrio tek dan prije nego što je umro: "Nestao je u roku od 24 sata"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS