trebali su se vjenčati

Slomio srce pjevačici koja je prošla kroz pakao i umalo umrla, brzo je maknuo i sve zajedničke fotke

showbuzz DNEVNIK.hr

Max Ehrich i Demi Lovato prekinuli su nakon sedam mjeseci veze, a njezini obožavatelji su ogorčeni zbog čega je glumac zabranio komentare na svom Instagramu.

Glumac Max Ehrich (29) prvi put se pojavio u javnosti nakon vijesti da je prekinuo s pjevačicom Demi Lovato (28) koju je zaprosio krajem srpnja. 

Max je viđen u petak na snimanju filma "Southern Gospel" u Atlanti. U trapericama i bijeloj majici snimao je scene, a u pauzama je šetao s vizirom na glavi zbog mjera opreza propisanih radi koronavirusa. 

Inače, američki mediji su se ovog tjedna raspisali o prekidu njega i Demi nakon sedam mjeseci veze. Pjevačica je snimila video bez zaručničkog prstena i objavila ga na Instagram storyju, a u jednom trenutku je u prvom planu bio natpis na njezinoj majici "psi su više od ljudi".

Ovo je težak udarac za pjevačicu koja je vjerovala da je pronašla pravu ljubav i dijelila trenutke sreće sa sada već bivšim zaručnikom na društvenim mrežama. Demini obožavatelj su se radovali zbog nje jer je napokon bila sretna nakon što je posljednjih godina proživljavali teške trenutke. Naime, borila se s ovisnošću o drogama i poremećajem u prehrani. Lovato je umalo umrla 2018. kada se predozirala.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Zanimljivosti Karijeru je započela golišavima scenama, a danas na pragu 60-ih i dalje nosi titulu najljepše žene svijeta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS