Izgleda da ne ide nabolje

Omiljeni Chandler raščupan i zapušten šetao gradom, a svi se pitaju i tko je zgodna brineta od koje se ne odvaja

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Matthew Perry snimljen je u Beverly Hillsu u društvu misteriozne brinete od koje se u zadnje vrijeme ne odvaja, a zbog zapuštenog izgleda nije ga baš lako prepoznati.

Glumac Matthew Perry (52) daleko je od mnogima omiljenog Chandlera Binga kojeg pamtimo iz serije "Prijatelji".

Zadnjih godina pozornost uglavnom privlači svojim ovisnostima, zbog kojih se doveo do neprepoznatljivosti, a njegove najnovije fotografije opet su zabrinule obožavatelje.

Perry je snimljen u Beverly Hillsu u zapuštenom izdanju s raščupanom kosom, a društvo mu je pravila zgodna brineta od koje se u zadnje vrijeme ne odvaja, no o njoj se baš ništa ne zna.

Zajedno su prvi put snimljeni prošli mjesec, a Matthew je tada izgledao puno pristojnije i uglađenije nego sada, pa se činilo i da je zbog misteriozne dame odlučio poraditi na sebi, no izgleda da se opet vratio na staro.

Obožavatelji su primijetili i da nova djevojka glumca neodoljivo nalikuje na njegovu bivšu zaručnicu Molly Hurwitz, s kojom je prekinuo u lipnju prošle godine.

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Najavio je i izlazak svoje biografije, koja se očekuje tijekom jeseni 2022. godine, a planira cijelom svijetu ispričati što se sve događalo na setu "Prijatelja" i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Larisa je opet modno sve pogodila, ali ovo je prvi put da ju gledamo u showu, a da nije u haljini

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS