Rijetko ih pokazuje

Mateo Kovačić pozirao s roditeljima, svi su odmah primijetili kome više sliči, a mama je dobila brojne komplimente

Izabel i Mateo Kovačić In Magazin 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mateo Kovačić je objavio fotografiju s rođendanske proslave njegove mame na kojoj pozira sa svojim roditeljima.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojim roditeljima, Stipom i Ružicom.

Povod je bio 50. rođendan njegove mame koji su zajedno proslavili u Londonu.

"Sretan rođendan mama, volim te", napisao je Mateo uz fotku kojom je izazvao lavinu reakcija.

"Prekrasna mama koja je rodila prvaka"," Mama ti izgleda kao sestra", "Ljepotica", "Mama izgleda jako mlado", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila Mateova mama, a mnogi su primijetili i kome nogometaš više sliči.

"Ti si isti otac", "Otac i sin izgledaju identično", "Sad znamo kako će Mateo izgledati kad ostari", pisali su mu obožavatelji. 

Inače, Mateo sa svojom obitelji živi u Londonu gdje igra za nogometni klub Chelsea. Suprugu Izabel poznaje još od djetinjstva, a vjenčali 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. U siječnju 2020. godine dobili su sina kojemu su dali tradicionalno hrvatsko ime Ivan.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Zaljubili su se tek 16 godina nakon prvog susreta, a danas slove kao jedan od najtajanstvenijih parova

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS