komplimentima nema kraja!

Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

Matea Ibanez (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Matea Ibanez na Instagramu samo niže svoje fotografije u badićima, a zadnja koju je objavila izazvala je pravu pomutnju na društvenoj mreži.

Supruga bivšeg igrača Dinama Luisa Ibaneza, atraktivna ekonomistica Matea, s obitelji ljetuje u Betini na otoku Murteru odakle neprestano na Instagramu dijeli svoje fotke u badićima.

Posljednjom takvom objavom na društvenoj mreži izazvala je pravu pomutnju. Pozirala je u minijaturnom šarenom bikiniju s izazovnim izrezima na bokovima, a fotku nije odolio komentirati ni njezin suprug.

"Auuu ljubavi", napisao joj je Luiz uz zaljubljene smajliće i emotikone vatre, a na komplimentima nisu štedjele ni druge žene nogometaša. Marta Fernandes je također reagirala s emotikonima vatre, kao i Ivana Vida, dok joj je Adriana Đurđević poručila: "Hoćemo još!"

"Srušit ćeš internet ženo", "Jao mamasita", "Kako si zgodna", "Wow", "Savršena", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a slične reakcije izazvala je i svim prethodnim fotkama s ljetovanja na kojima je samo izmjenjivala minijaturne badiće.

Podsjetimo, Argentinac i atraktivna Zagrepčanka bračne su zavjete prvo izmijenili pred matičarom 2013. godine, a onda su se u lipnju 2015. godine vjenčali i u crkvi. Zajedno imaju dvojicu sinova, Mathiasa i Thiaga.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS