''Stvarno je vrijeme više!''

Atraktivna djevojka našeg skakača u dalj osvojila je internet originalnim videom: ''Filipe, jesi već bio do zlatarne, ovaj, teretane?''

Matea Detelić Screenshot 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Influencerica Matea Detelić šaljivim videom podržala je dečka Filipa Pravdicu na Olimpijskim igrama.

Olimpijske igre u Parizu polako se bliže kraju, a danas svi prate finale skoka u dalj. Ondje će se natjecati i hrvatski skakač Filip Pravdica, a njegova djevojka, influencerica Matea Detelić, svim silama navija za njegovo osvajanje medalje, ili za nešto drugo?

Naime, Matea je dečka podržala šaljivim videom na TikToku.

"Filipe, kako si? Kako je u olimpijskom selu? Jesi već bio do zlatarne? Ovaj, do teretane? Stvarno je vrijeme više. Stvarno je vrijeme da pobijediš. Vidiš, ovo je suknja, vidiš kako ja imam mali džep za prsten, ovaj, za prste. A mislim i mama će ti biti tamo, pa nije žena valjda džabe dolazila. A vidi, nove nokte imam, a imam isti svjetliji outfit ako ti treba nešto svjetlije'', rekla je u videu, a pratiteljima nije dugo trebalo da zaključe da Matea želi da je Filip zaruči.

Influencerica se kasnije našalila i s Filipovim koljenima.

''Ajoj, a bole te koljena, pa kako ćeš ti kleknuti? Aa skočiti?'' rekla je za kraj videa pa još dodala: ''Medalja za Filipa, Pravdica za Mateu.''

Bojne obožavatelje video je nasmijao, a nisu propustili priliku da joj se jave u komentarima.

''Filipe, izdrži'', ''Ma nema pritiska'', šalili su se pratitelji.

To nije bio jedini video kojim je podržala dečka na Olimpijskim igrama. Objavila je još jedan u kojemu je otkrila da karte za finale koštaju čak 400 eura.

''Ali dobro, sve za prsten. Btw, ovo su karte s popustom'', šalila se i dalje Matea.

Nije poznato koliko je par zajedno, ali se Filip često pojavi u njezinim videima na društvenim mrežama. Poznato je i da je Matea studentica kineziologije te je na društvenim mrežama prati više od 38 tisuća pratitelja. Podsjetimo, finale počinje večeras u 20:15.

Hoće li Filip osvojiti medalju i hoće li Matea dobiti prsten, preostaje nam vidjeti.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Uspjela je smiriti trenutačno najpoznatijeg neženju na svijetu, a ovih dana šuškalo se da su se odlučili i na sljedeći korak!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Matija Cvek s kćerkicom u naručju raznježio je fanove, evo kako uživaju na moru!

  Povezana vijest Celebrity Novak Đoković nakon pobjedničkog meča otrčao je svojoj obitelji, suze radosnice potekle su u kćerinom zagrljaju!

Povezana vijest Celebrity Kćerkica Novaka Đokovića izradila je transparent za podršku tati, pogledajte kakvu mu je poruku poslala s tribina!

Povezana vijest Celebrity S dugoočekivanog koncerta Adele u Münchenu šire se urnebesne snimke, evo što je napravila!

Povezana vijest Zanimljivosti Roditelji Donne Vekić bodrili su svoju kći s pariških tribina, vidno ponosni okitili su se i prepoznatljivim kockicama!

Povezana vijest Celebrity Kineska olimpijka osvojila zlato na Olimpijskim igrama pa rekla ''da'' dečku, no oni nisu bili prvi ove godine!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS