Ružan završetak

Napokon se nazire i službeni kraj para koji je od početka svoje priče izazivao čuđenje javnosti

Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mary-Kate je sa 17 godina starijim suprugom bila od 2012. godine, a pošlo je po zlu navodno jer je ona htjela djecu, a on ne.

Glumica Mary-Kate Olsen nije trošila vrijeme nakon što su sudovi u New Yorku izašli iz osmotjednog moratorija zbog koronavirusa te je odmah potpisala papire za razvod od svog supruga Oliviera Sarkozyja.

New York Daily News piše kako je sve papire predala elektronskim putem, a uložila je žalbu te objašnjenje zbog čega traži razvod. 33-godišnja glumica zahtjev za razvodom potpisala je još 17. travnja ove godine, no odbili su ga jer zbog pandemije koronavirusa sud nije radio.

Mary-Kate je sa 17 godina starijim suprugom bila od 2012. godine, a pošlo je po zlu navodno jer je ona htjela djecu, a on ne. Njihovi prijatelji ispričali su kako se par gadno počeo svađati, a karantena im pogotovo nije dobro sjela.

Olivier inače s bivšom suprugom Charlotte ima dvoje odrasle djece te ne planira više širiti svoju obitelj, što mlada glumica nije dobro prihvatila. Zatražila je hitan razvod, a par koji je od samoga početka kod mnogih izazivao zgražanje očekuje gadan razvod.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS