NEMA KRAJA USPJEHU

MARVEL PONOVNO RAZVALJUJE Novi 'Kapetan Amerika' rasturio na kinoblagajnama

showbuzz DNEVNIK.hr

Još jedan fenomenalan blockbuster iz Marvelova studija ušao je u povijest. 'Kapetan Amerika: Građanski rat' ostvario je vrhunski rezultat na kinoblagajnama.

Najnovije ostvarenje Marvel studija 'Kapetan Amerika: Građanski rat' gdje se sukobljavaju superjunaci iz 'Osvetnika', zauzelo je čelnu poziciju na kinoblagajnama SAD-a i Kanade prvog vikenda prikazivanja, pokazuju privremeni podaci koju su objavljeni u nedjelju.

Umjesto spašavanja planeta, ovog puta superjunaci iz 'Osvetnika' razilaze se oko pitanja trebaju li se ili ne podčiniti Ujedinjenim narodima.

Film ostvaruje peti najbolji rezultat prvog vikenda prikazivanja svih vremena u Sjevernoj Americi i najbolji u 2016. godini dosad.

Blockbuster Marvela zaradio je 181,8 milijuna dolara u tri dana, oduzevši prvo mjesto 'Knjizi o džungli'.

Provevši četiri tjedna na prvom mjestu, animirani Disneyjev film pao je za jedno mjesto proteklog vikenda. Zaradio je 21,87 milijuna u tri dana, a 284,98 milijuna od početka prikazivanja. Na svjetskoj razini zaradio je 776,2 milijuna dolara.

Slijedi na trećem mjestu 'Majčin dan' s Jennifer Aniston i Juliom Roberts, a na četvrtom 'Lovac i ledena kraljica'. (Hina)

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS