"Prelijepa, crna ženo"

Martinu Tomčić zasuli komentarima na račun izgleda, no neki bi ipak samo jednu stvar na njoj promijenili!

Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Nova TV 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Martina Tomčić objavila je na Instagramu nekoliko fotografija iz finalne emisija showa "Supertalent" pa dobila niz komplimenata.

Martina Tomčić je zablistala u velikom finalu showa "Supertalent", a nakon što je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija, pohvale i komplimenti na račun izgleda ni ovaj put nisu izostali.

"Finale!!!! Mogu vam već sada reći da svo troje superfinalista jesu stvarni supertalenti!!! Nikada nisam bila ovoliko uzbuđena i napeta oko pobjednika najgledanijeg tv showa u Hrvata (ali i globalno!)", napisala je Martina uz objavu.

"Omg, koliko si divna", "Prelijepa, crna ženo", "Divna si", "Ponovno očaran kreacijom", "Kraljica", "Genijalne fotke", "Jednom riječju, diva", "Predivna, najdraža te najpametnija", "Prelijepa žena", "Zašto uvijek crno i crno. I druge boje ti predivno stoje", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Uz Martinu, u žiriju showa sjedili su i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a veliku pobjedu odnijela je Anatacha Filimone, kojoj je upravo Martina dodijelila zlatni gumb u audicijskoj emisiji.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity U haljini dostojnoj finala Maji Šuput falio je samo jedan detalj, primjećujete li koji?

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Zvijezda je rođena! Filmska priča djevojke koja je rasplakala Hrvatsku i postala prava senzacija preko noći!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS