Vidite li i vi sličnost?

Zbog ove fotografije Martini Tomčić pišu da je prava prirodna ljepotica, a usporedili su je i s našom poznatom pjevačicom!

Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Nova TV 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Martina Tomčić objavila je na Instagramu fotografiju u elegantnoj haljini, za koju je dobila niz komplimenata.

Hrvatska operna pjevačica i članica žirija showa "Supertalent" Martina Tomčić zablistala je u sedmoj audicijskoj emisiji, a fotografiju na kojoj pozira u jednoj od kreacija u kojima se pojavila objavila je na svojem profilu na Instagramu.

Martina je na njoj odjevena u plavo-crnu dugu haljinu, dok ima kosu svezanu u elegantni rep te besprijekornu šminku na licu, a njezini su je pratitelji u kratkom roku u komentarima zasuli komplimentima i pohvalama na račun izgleda.

"Wow", "Prelijepa si Martina", "Na prvu sam pomislila Nina Badrić", "Ova boja ti savršeno stoji", "Predivna u kraljevsko plavoj", "Divna žena, top", "Diva, prava žena", "Prelijepi ste prirodno", "Dama", neki su od komentara koje je dobila.

Uz Martinu, u žiriju showa sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Zbog ovog ambicioznog mladića Maja je hitno morala nazvati Grubnića: "Jesi ti čuo da ti frajer hoće uzet kruh iz ruku?"

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Toliko je opsjednuta slavnim pjevačem da će učiniti sve ne bi li je primijetio: "Nadam se da će me posvojiti"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS