''Gasi sve, motaj kablove!''

Pogledajte fotke Martine Tomčić zbog kojih joj se svi dive, snimio ih je Grubnić: ''Super fotka, ali moram pohvaliti nešto drugo!''

Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Nova TV 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Martina Tomčić iz emisije u emisiju showa "Supertalent" dobiva sve više komplimenata na račun izgleda i ljepote, kojoj se svi dive.

Naša operna diva i članica žirija showa "Supertalent" Martina Tomčić blista iz emisije u emisiju, a svoja elegantna izdanja dijeli i na društvenim mrežama, gdje je pratitelji obasipaju komplimentima.

"Ta-daaaa! Druga polufinalna emisija Supertalenta. Crveni gumb stišćem samo za potrebe fotografiranja, u ovoj emisiji isključivo uživam u napretku i kreacijama kandidata", napisala je Martina uz fotografiju koju je objavila, a za koju je otkrila da ju je i ovaj put snimio modni stilist Marko Grubnić.

"Gasi sve motaj kablove.... Dalje od ovog nema!!! Kakva emisija! Kakav show", "Prepreprekrasna", "Martina, imate jako lijepe haljine", "Predivna Martina, dama", "Martina, prekrasna kao i uvijek", "Diva", "Najbolja", "Impresivna žena u svim pogledima", "Martina, koja je tajna vaše ljepote", ''Super fotka...al moram pohvaliti nokte, vrh su!'', neki su od komentara i komplimenata koje je dobila.

Uz Martinu, u žiriju showa sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Prije 32 godine bila je Kraljica svijeta i ljubila je Gorana Ivaniševića, a i danas je velika zvijezda gdje god se pojavi!

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS