Odlična ideja!

Martina Tomčić uz glamurozne fotke priredila lukavu zamku, pa poručila: "Privatno sam različita nego na televiziji"

Martina Tomčić Nova TV 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Martina Tomčić smislila je lukav način za obračunavanje sa svima koji joj pišu ružne komentare, a podijelila je i svoje nove glamurozne fotografije sa seta showa "Supertalent".

Operna pjevačica Martina Tomčić, koju gledamo i kao članicu žirija "Supertalenta", svake nedjelje uveseljava gledatelje showa svojim glamuroznim izdanjima kojima se hvali i na Instagramu.

Sada se fotkala uoči šeste emisije showa te je uz glamurozne fotke progovorila i o svojem drugom licu.

"Nikada ne bih mogla sama iznijeti ovaj show već 5. sezonu u nizu! Svi koji me doista poznaju znaju da se Martina privatno bitno razlikuje od televizijske Martine! A način na koji me vide stilistica Emina Kušan, šminkerica Nicole Massan i Marko Grubić daje i meni samoj jednu posebnu dozu glamura kao i ulozi koja se zove 'članica žirija' i da, jako mi se sviđa!" napisala je Martina uz svoje fotke sa seta za koje je, kao i uvijek, zaslužan Grubnić. Otkrila je i da se iza njezina statusa krije lukava zamka.

"P.S. status je pecalica da opet malo počistimo moj profil s trajnim blokiranjem... A taman je Halloween! Volite sebe i širite ljubav", poručila je na kraju, nakon što se i nedavno na Instagramu obračunala s hejterima koji joj pišu ružne komentare.

"Privatno ili poslovno, svejedno. Lijepa, pametna, uspješna", "Prava diva", "Prekrasna", "Baš ste glamurozni, ali lijepo vam pristaje", "Savršena", nizali su se komplimenti ispod fotki.

Uz Martinu, u žiriju showa sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Talentirana hrvatska snaha potpuno je smela Janka Popovića Volarića, zbog nje je zaboravio i koji jezik priča!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS