Imao je čast

Mlada hrvatska senzacija na koncertu u Veloj Luci otpjevala hitove starije od sebe, ali i pjesmu koju Oliver nikad nije izveo uživo

Martin Kosovec - 3 Ante Cizmic / CROPIX 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Mladi pjevač Martin Kosovec nastupio je na koncertu ''Trag u beskraju'', publiku u Veloj Luci ostavio je bez teksta.

Mladi hrvatski pjevač Martin Kosovec nastupio je na tradicionalnom koncertu ''Trag u beskraju'' u čast Olivera Dragojevića.

19-godišnji Martin pred publikom je prvo izveo Oliverovu pjesmu ''Ne mogu ti reći'', koja je izišla prije nekoliko mjeseci i koju Oliver nikad nije uspio otpjevati uživo.

''Velika mi je čast, tri dana sam ovdje i preselio bih se'', rekao je potom kratko.

Zatim je izveo još dvije pjesme koje su starije od njega, a izvedbom pjesme ''Nocturno'' publiku je ostavio bez teksta.

Zorici Kondži kasnije se pridružio za izvedbu još jedne pjesme 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Izbornik Dalić poveo je suprugu Davorku na koncert ''Trag u beskraju'', rijetko izlaze zajedno, ali ovo nisu htjeli propustiti!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Naša uspješna sportska novinarka došla je u Hrvatsku zbog Olivera, s prijateljicom je uživala na tradicionalnom koncertu

Povezana vijest Zanimljivosti Sin Olivera Dragojevića u prvom redu pratio koncert Trag u beskraju, evo koga je imao u pratnji!

Povezana vijest Celebrity Luka u rodnom mjestu Olivera Dragojevića prepuna publike, pogledajte veličanstvene prizore iz zraka!

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako zvuči nova Oliverova pjesma ''Vrime je'', supruga Vesna nije mogla suzdržati suze

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS