UZ STRASTVENE POLJUPCE

Marko i Iris Livaja imaju razlog za slavlje, a emotivna objava na društvenim mrežama je otkrila sve: ''Lave moj...''

Marko Livaja, Iris Livaja Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nogometaš Marko Livaja slavi rođendan. Emotivnu čestitku napisala mu je i njegova 14 godina starija supruga Iris.

Hajdukovac Marko Livaja slavi 31. rođendan, a njegova supruga Iris Livaja tim mu je povodom napisala emotivnu čestitku na društvenim mrežama.

"Ne mogu te imati bez tame koju kriješ u sebi. Neću ti dopustiti da me imaš bez ludila koje me okružuje. Ako naši demoni ne mogu plesati zajedno, ne možemo ni mi. Neka ti je najsretniji, lave moj", napisala je Iris na Instagramu koja je od supruga starija 14 godina.

Iris je podijelila i dvije fotografije koje su nastale za Novu Godinu. Na prvoj se ljube, a na drugoj su zagrljeni dok se iza njih može vidjeti vatromet.

Obožavatelji su se odmah javili u komentare i čestitali rođendan Livaji.

''Nek mu je sretan'', ''Čestitamo'', ''Sretan rođendan, ćaća'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsjetimo, Iris i Marko u braku su od 2022. godine, a vjenčali su se nakon osam godina veze. Imaju dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Salma Hayek našalila se na račun svoje prosijede kose, no primjećuje li ju itko kraj ovakvog dekoltea?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prodaje se kuća u kojoj je živjela Meghan Markle: Zavirite u unutrašnjost luksuznog interijera pa procijenite je li paprena cijena opravdana!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja podijelila je zagonetnu poruku prije utakmice svog supruga: ''Prelila mi se čaša...''

Povezana vijest Celebrity Naš nogometaš ima više od stotinu tetovaža, a evo kakvi mu crteži prekrivaju gotovo cijela leđa!

Povezana vijest Celebrity U obitelj Livaja stigla je prinova! Sretna Iris podijelila je lijepu vijest s pratiteljima: ''Prije točno sat vremena...''

Povezana vijest Celebrity Evo kako Livajina kći slavi tatin gol: Iris je sve snimila s tribina pa objavila na društvenim mrežama!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja kupila je zemljište na Šolti pored Rakitićeve vile, evo kako izgleda prekrasna lokacija s pogledom na more!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS