sve je zabilježila!

Iris objavila detalje proslave Livajinog rođendana, pogledajte kako su obiteljski obilježili ovaj važan dan!

Marko Livaja, Iris Livaja Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Marko Livaja nedavno je proslavio rođendan s obitelji. Na stolu se našla i slavljenička torta, prskalice i brojni baloni.

Hajdukovac Marko Livaja nedavno je proslavio 31. rođendan, a njegova supruga Iris Livaja na društvenim mrežama pokazala je kako je izgledalo obiteljsko slavlje.

Naime, na videu se vidi Livaja kojemu u naručju sjede sin Lorenzo i kći Elizabet, a ponosna mama Iris je sve snimala. Ispred njih se nalazila torta s prskalicama, a u pozadini se može vidjeti balon s natpisom '- sretan rođendan.

Objavila je Iris i fotografiju na kojoj je pozirala cijela, sretna obitelj.

Podsjetimo, Iris je rođendan njenog dragog obilježila emotivnom objavom na Instagramu, a više pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, par je u braku su od 2022. godine, a vjenčali su se nakon osam godina veze.

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Kad se na plaži pojavila u ovom badiću, nikako nije mogla proći nezapaženo, ukrala je baš sve poglede!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lasagna priredio spektakl u Varaždinu pred više od 25 tisuća ljudi, pjevao nove pjesme, a nosio je i zanimljiv outfit!

Povezana vijest Celebrity Marko i Iris Livaja imaju razlog za slavlje, a emotivna objava na društvenim mrežama je otkrila sve: ''Lave moj...''

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja podijelila je zagonetnu poruku prije utakmice svog supruga: ''Prelila mi se čaša...''

Povezana vijest Celebrity Naš nogometaš ima više od stotinu tetovaža, a evo kakvi mu crteži prekrivaju gotovo cijela leđa!

Povezana vijest Celebrity U obitelj Livaja stigla je prinova! Sretna Iris podijelila je lijepu vijest s pratiteljima: ''Prije točno sat vremena...''

Povezana vijest Celebrity Evo kako Livajina kći slavi tatin gol: Iris je sve snimila s tribina pa objavila na društvenim mrežama!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS