Pažnja, pažnja!

Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Marko Grubnić jedan je od kandidata kojeg ćemo gledati u showu ''Ples sa zvijezdama'', a njegova partnerica bit će Ela Vuković.

Ubrzo nakon što smo saznali imena 11 zvijezda koje ćemo gledati u ulozi plesača, saznali smo i tko su njihovi partneri koji će ih podučiti plesnim koracima kojima će pokušati zadiviti ples i publiku.

A svoju plesnu partnericu svojim je pratiteljima na Instagramu Marko Grubnić poželio pobliže predstaviti pa je objavio njihovu zajedničku fotografiju i uputio joj nekoliko lijepih riječi.

''Pažnja, pažnja... Dragi moji Insta prijatelji, uskoro počinje @plessazvijezdama na @novatv_ Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti vam svoju plesnu partnericu... Ova lijepa, mlada i rasplesana dama zove se @ela.vukovic. Zajedno provodimo dane, jutra, noći... Plešemo, trudimo se, ona me uči, muči se sa mnom, ima živce... Hahahaha... Uglavnom, ja sam jako sretan i zahvalan jer sam dobio sjajnu mentoricu koja me uči nevjerojatnim stvarima. Jedva čekam da vam se predstavimo, zaplešemo i da vam prenesemo našu emociju for real u live emisijama...'', napisao je Marko. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ovako je Nives predstavila partnera koji je preznojava u zadnje vrijeme: ''Ako ste se pitali, ovo je on...''

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Šarić o intenzivnim pripremama: ''Moja partnerica ima jako puno posla sa mnom, smršavio sam već 5 kila''

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity 11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS