kombinacija za izlazak

Grubnić izazvao pomutnju u košulji s dubokim izrezom, ponosno je pokazao svoje utrenirane mišiće

showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić i Momčilo Gurović uživaju u kratkom odmoru u Beču, a naš stilist o svemu se pohvalio i na Instagramu.

Naš modni stilist Marko Grubnić pohvalio se da je s Momčilom Gurovićem pobjegao na kratki odmor u Beč, a sada je otkrio i svoj stajling za noćni izlazak. "Izlazak u Beču", kratko je napisao u opisu fotografija na kojima pozira u košulji s dubokim izrezom.

Grubnić je košulju koja ističe njegove utrenirane mišiće iskombinirao s uskim trapericama i sakoom, a nikome nije promakla ni torbica koju je imao.

"Prekrasno", "Ajme top", "Prezgodan", "Očaravajuće", "Ma bravo, predivan", samo su neki od komentara koje je dobio.

Samo dan ranije pratitelje je oduševio preslatkom fotografijom. "Samo četiri sanjara žive život", napisao je Grubnić u opisu referirajući se na njega, Momčila i njihove psiće s kojima su pozirali. "Ma daj super ste", "Slatka obitelj", "Preslatki", "Stajling svaki put top", "Baš ste kul, a ove malene slatke bebice ljepotani još slađi", samo su neki od komentara koje je dobio na fotografije.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Vlatka Pokos otkrila tužan razlog svojeg povratka u Hrvatsku: "Moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja"

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS