Rasplesani Mačak

Grubnić objavio intimne poruke obožavatelja: "Zgodni, prezgodni Marko..."

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Marko Grubnić pohvalio se porukama obožavatelja koji su puni hvale za njegove nastupe u "Plesu sa zvijezdama."

Rasplesani Modni mačak, Marko Grubnić, koji se trenutno natječe u plesnom showu "Ples sa zvijezdama" na svojem se Instagramu putem Instastorya pohvalio porukama koje prima od svojih obožavatelja. 

Tople riječi pordške koje mu njegovi fanovi i navijači svakodnevno šalju rijetko koga bi ostavile ravnim, pa se tako i Marko dosta raznježio. 

"Toliko zanimljivo, emotivno i stvarno vrhunski otplesano. U paso dobleu si izgledao toliko grubo, odriješito, baš kako treba za taj ples. Vidi se da si pozitivna osoba vedrog duha, vrijedna i uporna prije svega", glasi jedna od poruka. 

U drugoj pak stoji kako "u svakom plesu i svakom vašom pojavom vi zračite i to se tako osjeća, pogotovo u dvobojima."

Ove lijepe poruke svakako su dobro ohrabrenje Marku nakon što je već nekoliko puta završio u dvoboju, gdje je tek za dlaku izbjegao ispadanje iz showa. No ipak, sa svojom plesnom partnericom Elom Vuković ne gubi pobjednički duh i svakim novim nastupom sve više tehnički usavršava vlastite plesačke sposobnosti, a to cijeni i žiri. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nina Badrić pozirala u badiću i obožavateljima predstavila dečke koji joj rade društvo na Karibima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS