Neki si to priželjkuju

Grubnić objavio neviđene fotke zaruka pa izazvao divljenje: "Ma daj, brutalno dižete ljestvicu"

showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić objavio je na Instagramu fotografije svojih zaruka u jednom zagrebačkom restoranu, na koje je malo tko ostao ravnodušan.

Nakon što je objavio vijest o zarukama i pohvalio se zaručničkim prstenom na društvenim mrežama, Marko Grubnić je na Instagramu objavio nove fotografije njihove posebne večeri.

"Život je putovanje, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. 6. 2020. bajka", napisao je Marko uz fotografije koje je objavio.

Te su fotografije njegove pratitelje ostavile bez daha jer malo je reći da je prosidba protekla u romantičnoj atmosferi u jednom zagrebačkom restoranu. Posvuda su bile crvene ruže i latice i svijeće koje su pridonijele posebnom ugođaju.

Pratitelji su mu u komentarima uputili čestitke i izrazili divljenje viđenim.

"Wow", "Ma daj, brutalno dižete ljestvicu", "Prelijepo stvarno, čestitam od srca", "Sve vam cvitalo", "Izgleda savršeno, a u odličan izbor uopće ne sumnjam", "Neka vam je sa srećom", "Nakon svega zaslužujete sreću najveću. Živio!", "Predivne zaruke. San svakoga da ga se ovako zaprosi. Puno sreće, pažnje i ljubavi vam želim", neki su od lijepih komentara koje je Marko dobio.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS