stil o kojem se priča

Grubnić ni na luksuznom odmoru ništa ne prepušta slučaju: Pozirao u neobičnom odijelu i otkrio kako postiže mirno stanje uma

showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić trenutačno ljetuje u Istri, dok je ranije boravio na Malom Lošinju i u Opatiji.

Marko Grubnić često privlači pozornost svojim osebujnim odjevnim kombinacijama, a ni ovog puta to nije bila iznimka. 

Modni stilist trenutačno ljetuje u istarskom gradu Buje i boravi u luksuznom hotelu, a ranije je bio u Malom Lošinju i Opatiji. Ni na odmoru Marko ne prepušta ništa slučaju kada je riječ o modi i dobiva brojne pohvale. 

"Mirno stanje uma znači slušati svoje srce", istaknuo je stilist uz posljednju fotografiju na kojoj pozira u odijelu kravljeg uzorka sjedeći na fotelji. Na toj slici, ali i onim ranijima ističe se njegov osunčani ten. Marko je na jednom od Instagram storyja otkrio da se maže kozmetičkim proizvodom koji potpisuje pjevačica Lana Jurčević.

"Oduševljena sam stilom odijevanja i Markova interijera", "Ono kad je svaka fotografija na profilu čista umjetnost", "Woow. Nevjerojatno", komentirali su pratitelji njegove objave. 

Grubnić je ranije pozirao pokraj bazena s neobičnim šeširom i koraljnom ogrlicom dok je ispijao koktel, a istaknuo je i zaručnički prsten od dijamanata i smaragda. "Fantastičan kao uvijek. Nikad me ne prestaješ zadivljavati", "Odličan šešir. Baš uživaš", napisali su mu pratitelji. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS