Opet sve zadivio

Marko Grubnić otkrio dosad neviđenu fotografiju svojih raskošnih zaruka, bila je to zaista čarobna i večer za pamćenje

showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić se na profilu Instagramu prisjetio svojih zaruka i s pratiteljima podijelio dosad neviđenu fotografiju te večeri.

Modni stilist Marko Grubnić iznenadio je svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija s njegovih prošlogodišnjih zaruka čiji su prizori tada sve oduševili.

"Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipanj 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "hoćeš li se udati za mene"

"Prekrasno", "Ajme koja milina", "Divno, predivno. Rastapam se, uvijek sa stilom, jedan jedini", "Sretno", "Wauu", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio specijalno uređen samo za tu prigodu.

"Život je putovanja, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. lipanj 2020. bajka", napisao je prije godinu dana uz hešteg zaruke.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS