Suparnici i prijatelji!

Grubnić na originalan način čestitao rođendan Šariću: Šaljiva, ali i misteriozna poruka zaintrigirala fanove

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Marko Grubnić na svom je Instagramu na originalan način čestitato rođendan Ivanu Šariću.

Marko Grubnić na svom je profilu na Instagramu posvetio nekoliko lijepih i duhovitih riječi svom prijatelju i protivniku u showu "Ples sa zvijezdama", Ivanu Šariću. 

Povodom Šarićeva 35. rođendana, niz njegovih prijatelja, od kojih se neki trenutno natječu ili su se natjecali u "Plesu sa zvijezdama", s javnosti su podijelili svoje čestitke, ali i zadirkivali slavljenika.

Tako mu je Grubnić na svom InstaStoryu poručio da mu želi da bude sretan, zdrav, voljen, nasmijan, prebogat i da pobijedi u "Plesu sa zvijezdama"kao i da "zauvijek ostane ovako dobar i zabavan prijatelj.

Osim toga poručio mu je i kako su 4 mjeseca mukotrpnog plesanja i uvježvanjana koreaografija, treniranja i nošenja sa žuljevima na nogama, uz njega puno lakše prošla.

Misterizoni kraj Grubnićeve poruke u kojem Šariću zahvaljuje "za ono..." očito će ostati tajna na obožavatelje. 

I Slavko Sobin je na šaljiv način čestitao Šariću i to objavivši njihovu zajedničku sliku iz koje je izrezao njihove plesne partnerice i trenerice, uz poruku "Sretan rođendan Ivan Šarić, za poklon sam ti bar na tren izrezao njih dvije iz slike da odmorimo."

Čini se da se suparnici u showu jako lijepo slažu, a zajedno su i plesali dugo u noć na partyu Story Hall of Fame. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Glazbenik tvrdi da je ljubovao s glumicom, ona ga nazvala "jezivim starcem", no ponovno joj je odgovorio

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS