fanovi ga brane

Zbog fotografije pored koje je napisao da je zahvalan Grubnića napala pratiteljica, a on joj nije ostao dužan, ima oštar odgovor

showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju iz luksuzne vile, a jedna pratiteljica iz Siska odmah ga je napala.

Stilist Marko Grubnić na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj pozira u luksuznoj vili. "Zahvalan za ovo blagoslovljeno jutro", napisao je Grubnić, a u komentarima ispod fotografija jedna mu je pratiteljica uputila kritiku, na koju je Marko odmah spremno odgovorio.

"Bog Marko! Nemam ništa protiv, ali gdje ste Vi svi sada kad treba pomoć Petrinji, Glini i Sisku! Dajte se malo aktivirajte! Usput, pozovi svoje prijetelje! Majušku ...lijep pozdrav iz Siska", napisala mu je pratiteljica, a on joj je odmah odgovorio.

"Da Vam vise NIKADA, ali baš NIKADA nije palo na pamet da dovodite moju angažiranost po pitanju pomoći drugim ljudima u potresom pogođenim područjima u pitanje. Niti Vama niti ikome drugome, da slučajno tako nešto više nikada nije palo na pamet... ne prelazite tu granicu ja Vas lijepo molim. Pomažemo koliko god možemo i znamo, i zato NIKADA više ne prozivajte druge ljude, nego pomozite i Vi koliko možete i kako možete... ovo što ste napisali je vrlo ružno, i ne znam od kud Vam pravo jer VI uopće ne znate koliko ko od nas pomaže, osjeća, strepi, strahuje, plače, uplaćuje, objavljuje, donira, moli... još jednom - NIKADA više nemojte NIKOME ovako nešto napisati, NIKADA...", poručio joj je Grubnić.

"Instagram je jedno a stvaran život drugo.. Pa bar vi Marko pomažete i aktivni ste u pomaganju drugima što se vidi svaki dan iz vaših storya. Ljudi su nažalost pored zdravih očiju jako često slijepi. Samo uživajte! Lijep pozdrav iz Londona", stala je u obranu jedna Grubnićeva obožavateljica. Inače, naš poznati stilist svakodnevno dijeli poruke i poziva ljude da pomognu područjima pogođenim potresom, a redovito pomaže i on.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS