nitko nije znao

Slavni glazbenik podijelio s fanovima da se bori sa strašnom bolešću: "Ispred mene su mjeseci liječenja, no ne predajem se"

showbuzz DNEVNIK.hr

Basist i pjevač benda Blink 182 Mark Hoppus, na Instagramu je otkrio kako se bori s rakom te posljednjih mjeseci ide na kemoterapije.

Zvijezda benda Blink 182, američki glazbenik Mark Hoppus, otkrio je na Instagramu da se već neko vrijeme bori s rakom. Naglasio je kako se zaista boji, no nada se kako će se bolest povući. Nije otkrio o kakvoj vrsti raka se radi, no otkrio je da već tri mjeseca ide na kemoterapije.

"Posljednja tri mjeseca idem na kemoterapije zbog raka. Imam rak. To je užasno i bojim se, ali sam u isto vrijeme blagoslovljen nevjerojatnim doktorima te prijateljima i obitelji koji mi pomažu da se borim. Ispred mene su još mjeseci liječenja, no borit ću se koliko mogu i ostat ću pozitivan. Jedva čekam pobijediti ovu bolest i da se uskoro ponovno vidimo na koncertima. Volim vas sve", napisao je Mark u svojim storyjima na Instagramu.

Brojni obožavatelji na Twitteru su mu poslali podršku, a poručili su mu da se ne preda te da nastavi s liječenjem. Podršku mu je dao i kolega iz benda, bubnjar Travis Barker. "Volim te", napisao je Travis na Instagramu.

Jedan obožavatelj mu je poručio kako se i sam borio s rakom, a upravo glazba benda Blink 182 pomogla mu je kroz kemoterapije i sve što je proživljavao.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS