Urnebesni su!

Ekipa iz showa "Tvoje lice zvuči poznato" podijelila fotke na kojima ne nalikuju na sebe: "Fora, iako ne znam koga ćeš imitirati"

Mario Valentić Nova TV 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mario Valentić i Marina Orsag pokazali su na Instagramu kako su izgledale njihove pripreme za četvrtu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Marina Orsag i Mario Valentić večeras će gledatelje i žiri pokušati osvojiti novim tranformacijama u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", a kako su izgledale njihove pripreme pokazali su na društvenim mrežama.

Mariu je gljiva u prošlotjednoj emisijiu kojoj smo ga gledali kao Billyja Idola, zadala zadatak da se mora transformirati u popularnog pjevača Shaggyja, a Marinu ćemo gledati kao popularne repere iz Dubioza Kolektiva, što znači u potpuno drugačijem izdanju nego kada je bila Ozuna.

A dok ne vidimo konačne rezultate, oni su na Instagramu objavili fotografije iz backstagea koje su nastale usred priprema za uloge koje su im dodijeljene i već sada svima djeluju neprepoznatljivo.

"Ususret novoj epizodi TLZP-a i po prvi puta ikad Dubizi Kolektiv u tom showw. Billions, I tell you, billions", napisala je Marina uz objavljenu fotografiju.

"Isprva mi se učinilo Dalaj Lama, imam sunčane pa nisam vidjela jaknu", "Dr. Evil", komentirali su joj pratitelji.

Mario je pak objavio fotografiju na kojoj ga spretne šminkerice pretvaraju u Shaggyja i stvarno ga je teško prepoznati na prvu. 

"Fora, iako ne znam koga ćeš imitirati", poručila mu je jedna od pratiteljica u komentarima. 

Neda Parmać je također putem Instagrama najavila kako jedva čeka večerašnju emisiju dok pozira u backstageu u svjetlucavoj haljini. Nju večeras gledamo kao hrvatsku glazbenu divu Doris Dragović, dok nas je u trećoj emisiji zabavila duetom Mladena Grdovića i Bepe Matešića. 

Do četvrte epizode ostalo je još malo vremena, zato jedva čekamo da vidimo Marinu, Marija kao i sve druge kandidate u novim transformacijama o kojima će se još dugo pričati.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Drastično promijenila izgled, ali to je ostalo u sjeni zbog jednog detalja koji je sve razbjesnio: "Opasna je za sebe i druge"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS