dvoumio se oko toga

Naš pjevač podijelio fotku mišićavog torza i odao što mu teško pada, obožavateljice ne mogu doći k sebi: "Uff, da mi je.."

Ivana Mišerić i Mario Roth - 2 Nova TV 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mario Roth podijelio je fotografiju bez majice koja je izazvala oduševljenje kod njegovih pratiteljica na Instagramu.

Mario Roth progovorio je o jednoj stvari koja mu teško pada kod sudjelovanja u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", iako se isprva premišljao. 

39-godišnji je upravo zbog toga objavio fotografiju na kojoj je pokazao isklesani torzo. 

"Razmišljao sam objaviti ili ne objaviti i onda mi je golub na terasi rekao: 'Ae, reko što je?!'. Najgori dio sudjelovanja u TLZP-u je skidanje svih dlaka na tijelu. Nevoljko, ali stvarno nevoljko uzimam brijaći aparat... Narast će, ajde!", napisao je Mario. 

Njegove obožavateljice su u komentarima otkrile koliko su sretne jer se odlučio objaviti ovu fotografiju. 

"Normalno da trebaš objaviti. Hvala golubu na terasi", "Ufff, da mi je biti ta britva", "Nekako mi srce počelo preskakivati", "Mislim da li si prije objave razmislio da li će nam izdržati srce. Da, ljubomorni smo na britvu", "Šteta što se moraš obrijati, to je tako seksi", "Namjerno izazivaš", napisale su mu. 

Inače, osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All Stars sezoni popularnog zabavnog formata, a ocjenjivat će ih Nives Celzijus, Goran Navojec, Igor Mešin i Indira Levak.

Osim Marija, gledat ćemo nastupe Marija Petrekovića, Saše Lozara, Damira Kedže, Ivane Mišerić, Marija Rotha, Katarine Baban i Maje Bajamić izvlače iduće nedjelje svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

Kroz njihove transformacije iz emisije u emisiju će nas voditi uigrani voditeljski duo Maja Šuput i Frano Ridjan.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite večeras na Novoj TV!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS