Je li moguće?

Pogledajte show koji je Petreković priredio Miji i Idi, garantiramo da ćete zaplakati od smijeha!

Mario Petreković novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Mia Kovačić i Ida Prester u novoj epizodi serijala "Fakap" kao gosta dočekuju našeg popularnog komičara i glumca Marija Petrekovića te će pokušati otkriti koje su to najneugodnije situacije koje su mu se u životu dogodile i je li ih uopće bilo.

Suze od smijeha gotovo su im krenule još prije nego su počeli sa snimanjem emisije, Mario ih je pokušao uvjeriti da on zapravo nije imao fakapa u životu, ekipi je priredio i poseban odbor za dobrodošlicu, a čini se da će im otkriti i neke pomalo neobične muške običaje. 

Mia i Ida tako nastavljaju potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Upravo će serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, baviti ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Ne propustite novu epizodu Fakapa, u četvrtak 8. travnja u 18 sati na showbuzz.hr!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS