Bitka za život

Teška bolest zadesila autoricu nekih od najvećih domaćih hitova

Marina Tucaković (FOTO: Pixell)

Marina Tucaković boluje od teške bolesti.

Marina Tucaković, autorica jednih od najvećih hitova ovih prostora, navodno vodi bitku za život.

Naime, Marina se navodno već tjednima liječi na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Liječi se od teške bolesti, a kako izvor tvrdi autorica velikih hitova nije dobro, prenosi Telegraf.

Na Institutu se, tvrdi Telegraf, svi trude da Marini maksimalno olakšaju teško razdoblje te se nadaju kako će ipak pobijediti bolest te izaći kao heroj iz ove teške priče.

Marina ima 65 godina, rođena je u Beogradu i iza sebe ima karijeru kakvu je malo tko uspio ostvariti. Napisala je neke velike hitove grupe Magazin. ''Tri sam ti zime šaptala ime'' i ''Ti si želja mog života'' napisane su upravo njezinim perom.

Marina Tucaković (FOTO: Pixell)

Oliver Dragojević se može pohvaliti pjesmom ''Što to bješe ljubav'', koja je jedna od najuspješnijih Marininih pjesama ikada.

Mišo Kovač otpjevao je ''Malo mi je jedan život s tobom'' i ''Svi pjevaju, ja ne čujem'', dok se Severina može pohvaliti kako je otpjevala ''Gas gas'', ''Gade'' i ''Tridesete'' koje je također napisala Marina Tucaković.

Marinine hitove pjevali su i grupa Zana, Zdravko Čolić, Zlatko Pejaković, Dalibor Brun, Lepa Brena, Neda ukraden i brojni drugi.

Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell)
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS