konačno zajedno

Marin Čilić podijelio fotografiju sa sinom Baldom koja topi srca: "Ovaj zagrljaj je vrijedilo čekati"

showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Čilić vratio se s turnira iz Singapura, a na zagrebačkom aerodromu ga je dočekala supruga Kristina Milković sa sinom Baldom.

Marin Čilić (32) raznježio je brojne pratitelje svojim fotografijama s jednogodišnjim sinom Baldom i riječima koje je napisao uz njih. 

"Ovaj zagrljaj je vrijedilo čekati. Ponovno zajedno", istaknuo je tenisač koji se vratio s turnira u Singapuru. Nasmiješeni Marin na zagrebačkom aerodromu na jednoj slici drži sinčića u naručju, a na drugoj on i njegova supruga Kristina Milković gledaju Balda dok hoda prema njima. 

Tenisačeve pratitelje na Instagramu su oduševile fotografije. "Kako slatko", "Najveća nagrada od svih", "Neodoljivo", "Sigurna sam da je i on bio sretan što vidi tebe", "Neprocjenjivo. Ništa ne može nadmašiti ovo", komentirali su. Objavu je lajkalo više od 12.000 ljudi. 

Inače, Čilić je dobio sina Balda sa suprugom Kristinom krajem siječnja prošle godine, a par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS