Preslatko!

Glavna zvijezda obiteljske čestitke Marina Čilića je njegov sin Baldo i to zbog posebne oprave koju nosi!

Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Marin Čilić je na Instagramu čestitao Božić fotografijom na kojoj pozira sa suprugom Kristinom i desetomjesečnim sinom Baldom.

Tenisač Marin Čilić svojim pratiteljima na Instagramu čestito je Božić preslatkom fotkom svoje obitelji.

Jedan od najboljih Hrvatskih tenisača pozirao je pred okićenim drvcem sa svojom lijepom suprugom Kristinom i njihovim desetomjesečnim sinčićem Baldom koji je ukrao svu pažnju na fotki.

"Sretan i blagoslovljen Božić svima", napisao je Čilić, a isto su mu u komentarima poželjeli obožavatelji iz cijelog svijeta na raznim jezicima.

Mnogi su komentirali i preslatkog Baldu koji na fotki nosi maleno odijelo Djeda Božićnjaka i drži zlatnu kuglicu za bor, koja u njegovim ručicama djeluje ogromno.

Marin i Kristina postali su roditelji u siječnju ove godine, a ona je malenog Baldu rodila u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu.

Par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a upoznali su se u Dubrovniku na Davis Cupu.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Rozga najavila božićno iznenađenje i raspametila obožavatelje iz cijele regije: "Otkazujem sve planove"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS