divna obitelj

Poseban dan u obitelji Marina Čilića, tenisač je sve raznježio fotografijom sa suprugom i sinom

showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Čilić i supruga Kristina Milković krstili su njihovog sina Balda u Međugorju.

Tenisač Marin Čilić pohvalio se na Instagramu da je imao poseban dan sa svojom obitelji. 

"Krštenje bebe B", napisao je Marin koji je sa suprugom Kristinom Milković krstio njihovog sina Balda. Tenisač je otkrio da su to učinili u njegovom rodnom Međugorju, a objavio je fotografiju u blizini crkve na kojoj on i Kristina nasmiješeni gledaju jedno u drugo te drže sinčića. 

Pratitelji su čestitali Marinu i istaknuli da on i obitelj izgledaju lijepo. "Ovako je tako slatko", "Čestitam divnoj obitelji", "Neka je živ i zdrav zajedno s vama, čestitke", "Najljepša slika na profilu", komentirali su. 

Inače, Čilić je dobio sina Balda sa suprugom Kristinom krajem siječnja, a za IN magazin je objasnio otkud im ideja za njegovo ime.

''Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru. Odličan je osjećaj biti otac. Uživamo u svakom danu pratiti kako maleni raste. Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač'', ispričao je Marin.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS