Promjena je vidljiva!

Naša glumica prisjetila se kako je prije izgledala, a jedno izdanje privuklo je najviše pozornosti: "Nek' je zabilježeno da sam nekad bila komad''

Marijana Mikulić - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Marijana Mikulić na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija na kojima se prisjetila kako je nekad izgledala.

Naša glumica Marijana Mikulić na Instagramu je pokazala kako je nekada izgledala i što je posebno voljela raditi u trudnoći.

Na prvoj fotografiji objavila je selfie iz 2020. godine na kojem je bila plavuša pa napisala: "Nekada sam ovako izgledala", zatim se prisjetila onih dana kada je bila u drugom stanju pa otkrila što je posebno voljela raditi: "Trudna. Plava. Žena koja je nekada i čitala."

Posebnu pozornost privukla je fotografija iz 2010. godine kada je pozirala u bodiju i visokim potpeticama te istaknula svoje zgodne noge: "Nekad bilo, sad se spominjalo. Tu sam već mama, al' weee mlađa. A, eto, neka je zabilježeno da sam nekada bila komad."

Inače, glumica je nedavno s obitelji posjetila Međugorje i pokazala kako su se svi uspješno popeli na brdo ukazanja.

Podsjetimo, Marijana je sa suprugom Josipom u braku od 2005. godine, a par zajedno ima trojicu sinova.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novom fotografijom s kćerkicom koja je već iskusila nešto što mnogo ljudi još nije!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll u sićušnom bikiniju zaplesala na narodnjake pa obznanila novu odluku: ''Samo za vas svaki tjedan ću...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS