nešto drugačije!

Naša glumica pohvalila se novom neobičnom bojom kose, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli!

Marijana Mikulić Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Marijana Mikulić dosad je mijenjala boje iz crnke u plavušu pa se vratila u brinetu, a sada se odlučila na potpuno neobičnu nijansu.

Naša glumica Marijana Mikulić pohvalila se promjenom boje kose na svom Instagram storiju. 

Snimala je proces iz crnke u neku nijansu ljubičasto-crvene, a nakon toga objavila je i završnu fotku na kojoj joj nova boja zaista pristaje odlično. Dala joj je ton svježine i otvorila joj lice pa tako Marijana sada izgleda puno puno mlađe. 

Trenutno s obitelji uživa u kući koja se nalazi u Bosni i Hercegovini, a kako kaže , tamo osjeća najveći mir pa zbog toga svoj godišnji odmor rado provode tamo.

Glumica se nedavno na Instagramu pohvalila da je kupila kuću i objavila fotografije na kojima slavi sa suprugom Josipom.

"Ljudi moji, konačno je kuća i službeno naša! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi šou, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj! Živili!", napisala je Marijana uz fotografije na kojima s mužem nazdravlja pivom, a uslijedila je lavina čestitki.

Marijana je sa suprugom Josipom u braku od 2005. godine, a par zajedno ima trojicu sinova.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Zanimljivosti Na internetu osvanula rijetka fotografija Saše Lošića bez kape, pogledajte ovaj hit-trenutak iz prošlosti!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Zanimljivosti Prva supruga Željka Joksimovića ne voli se eksponirati, no fotografiju ove ljepotice sad je objavila pjevačeva kći Mina!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS