''znam da me najbolje tek čeka''

Jedna od najvećih zvijezda u regiji proslavila je 39. rođendan, evo tko joj je prvi čestitao na društvenim mrežama!

Marija Šerifović - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Marija Šerifović objavila je niz rođendanskih fotografija.

Srpska pjevačica Marija Šerifović proslavila je svoj 39. rođendan, a u opisu je otkrila što je poželjela.

Pratitelji su posebnu pažnju usmjerili na njezin fiksni aparatić za zube s kojim je Marija jednostavno izgledala preslatko.

Torta prepuna čokolade i s dodatnim čokoladnim ukrasima izgledala je i više nego primamljivo, a rođendan je pjevačica proslavila u svom domu. 

"Ne znam što bih rekla, osim... Bogiću hvala ti na jednom lijepom, vrijednom i čestitom životu. I znam da me najbolje i najljepše tek čeka. Lutke hvala vam svima na lijepim čestitkama, volim vas sve", napisala je u opisu.

Objavu je prva komentirala njezina majka Verica Šerifović "Voli majka pile njeno. Sretan ti rođendan, neka si majki zdrava i sretna".

Mariji su u komentarima čestitke i lijepe željelje uputile i kolege sa estrade, ali i brojni pratitelji.

Marija će sljedeće godine na Dan žena održati koncert u Areni Zagreb. 

Kroz bogatu karijeru Marija je svoje obožavatelje počastila brojnim hitovima poput ''Nije ljubav to'', ''Pametna i luda'', ''U nedelju i brojnim drugima''. Ipak, najveću popularnost dostigla je 2007. godine kad je njezina pjesma Molitva proglašena najboljom u Europi čime je Srbiji donijela i jedinu pobjedu na Eurosongu.

Vjerujemo kako će koncertom u Areni Marija Šerifović oduševiti okupljene i još jednom opravdati povjerenje publike koja je prati godinama.

Na Instagramu je prati gotovo 993 tisuće vjernih obožavatelja. 

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Tarik Filipović emotivnom se objavom oprostio od legendarnog kolege: ''Zbogom lafe moj...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus uz svoju staru fotografiju priznala jednu grešku iz prošlosti: "Nisam imala prijatelje…"

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS