Želi zdravlje i dobru volju

MARIJA MIHOLJEK SLAVI I ROĐENDAN "2016. pamtit ću po posebno emotivnom razdoblju"

showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Miholjek danas slavi Božić, ali i rođendan! Otkrila nam je kako provodi slavljeničke dane, ali i što joj je obilježilo 2016. godinu.

Šarmantno i dobro poznato lice Marije Miholjek svakodnevno vas obavještava o najvažnijim vijestima dana. A za sve vas ima i najljepše blagdanske želje. Njoj Božić ima još posebnije značenje zbog toga što na taj dan slavi i rođendan! "Moram reći da je imati rođendan na Božić prekrasan i prelijep osjećaj. Naravno da kao dijete nisam tako razmišljala, kao dijete razmišljate u drugim kategorijama. Međutim, naravno, s godinama se stvari promijene. Ove godine za Božić ću biti u svom rodnom Đakovu stoga sam izuzetno sretna, bit ću sa svojom obitelji, a što se tiče tradicije za sam Božić, kao i svake godine kad sam u prilici otići ćemo na polnoćku u đakovačku katedralu, i tome se istinski veselim, kao i obiteljskom ručku i općenito druženju. Slavlje je dvostruko", rekla je Miholjek.

"Kad su blagdani u pitanju, tu nema vrludanja, tu je Slavonija definitivno na stolu, premda, kao što si rekla, ljubiteljica sam onih tradicionalnih jednostavnih jela iz svih krajeva Hrvatske. Po genima sam i Dalmatinka, što znači od dalmatinske hrane pa nadalje uživam u svoj hrani", dodaje Marija. Posebnu i emotivnu 2016. godinu pamtit će po tome što je njen sin Bono krenuo u prvi razred. "To je bilo jedno posebno emotivno razdoblje za mene, možda razdoblje emocija još uvijek traje budući da se još uvijek zbunim pa kažem 'Sine, kako je bilo u vrtiću', ali recimo da će to, početak škole, biti nešto po čemu ću pamtiti godinu na izmaku", otkriva nam Miholjek.

Budući da Božić provodi u krugu obitelji, Novu godinu provest će lijepa voditeljica radno. "Bit ću u redakciji sa svojim dragim kolegama. I ovdje nas ima iz svih krajeva Hrvatske pa osmislimo sebi neki blagdanski ručak, svatko donese nešto iz svoga kraja tako da u našoj redakciji bude Hrvatska na stolu". Kad su u pitanju želje, voditeljica je skromna! "Zdravlja prije svega i puno dobre volje, a onda će sve ostalo doći samo po sebi i biti dobro", zaključuje Marija. Što vam je još poželjela pogledajte u kratkom videu.

 


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS