Treća sreća

KAKAV CIRKUS Prsten veličine meteora i svadba od tri dana

showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena diva nedavno se pohvalila svojim ogromnim zaručničkim prstenom, a sada su već procurili detalji o skorašnjem vjenčanju.

Slavna pjevačica iza sebe ima dva braka, ali i dalje vjeruje u ljubavi i u onu staru poslovicu 'treća sreća'. Mariah Carey treći će put stati pred oltar i reći 'Da' svom zaručniku, milijarderu Jamesu Packeru. S obzirom na to da je zaručnički prsten veličine meteora i vjenčanje mora biti u skladu s tim.

Bliska prijateljica pjevačice otkrila je neke od velikih planova koje pjevačica ima. Vjenčanje će se, navodno, održati na čak tri lokacije i koštati će silne milijune dolara. Mariah i Packer zrakoplovom će prevesti svoje goste u Australiju gdje će se vjenčati na nekoj od prekrasnih plaža. Jasno, gosti će letjeti u privatnom zrakoplovu, samo da se zna.

Nakon toga svi će se ponovno ukrcati u zrakoplov i odletjeti u Los Angeles, gdje će u Disneylandu stati ispred Mickey Mousea i izreći svoje zavjete. No comment!  Ali ni to nije sve. Gosti će ponovno spakirati kofere, ukrcati se u zrakoplov i odletjeti u Las Vegas, točnije u hotel 'Caesars palace' koji će biti uređen u stilu Kleopatre, kraljice Nila koju Mariah obožava.

Biti će to jedno uistinu zanimjivo vjenčanje, još ako joj Maja Šuput zapjeva na svadbi...

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS