SVE ZBOG JEDNE PUSE

PUKLA LJUBAV! Ljubomorna i ponižena zatražila razvod

showbuzz DNEVNIK.hr

Prevelika bliskost s latino pjevačicom ugrozila mu je brak.

Ovo nitko nije očekivao. Marc Anthony opet se razvodi. Njegova supruga, Shannon de Lime navodno je zatražila razvod nakon dvije godine braka, a sve zbog poljupca s njegovo bivšom ženom Jennifer Lopez. Cijeli ''incident'' dogodio se na dodjeli nagrada Latino Grammy u Las Vegasu. Njihov strastveni poljubac koji su vidjeli svi diljem svijeta bila je samo kap koja je prelila čašu.

Lijepa Shannon bila je jako ljubomorna na Jennifer jer navodno više nije mogla podnijeti da joj je muž stalno blizak s latino pjevačicom. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje djece, a sad su se i poljubili pred svima, rekao je neimenovani prijatelj manekenke za Daily Mail.

''Oni se vole i poštuju, ali brak i fizička veza između njih dvoje je gotova. Ovo je posljedica pritiska publike'', rekao je glasnogovornik Jennifer Lopez.

Podsjetimo, Marc Anthonyj i Jennifer Lopez u braku su bili deset godinai imaju osmogodišnje blizance Maxa i Emmu. Razveli su se prije dvije godine, ali bivši supružnici su ostali u dorbim odnosima. U ovom slučaju, možda malo i predobrima.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS