ne mari za zle jezike

Ponosno pokazuje utegnuto tijelo dok se otac njezina djeteta javno ispričava slavnoj reality sestri jer ju je varao s njom

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tristan Thompson je prije mjesec dana dobio dijete s Maralee Nichols, a ona je sada pokazala svoju nevjerojatnu figuru nakon poroda.

Maralee Nichols prije samo mjesec dana je dobila sinčića s košarkašem Tristanom Thompsonom, a na Instagramu je sada pokazala svoje nevjerojatno utegnuto tijelo. Objavila je fotku iz teretane, a čini se kako fitness manekenka ništa ne prepušta slučaju se se odmah primila posla da skine trudničke kilograme.

Prije nekoliko dana je DNK analiza potvrdila da je upravo Tristan otac njezina djeteta iako je on to mjesecima negirao, a serijski preljubnik još se jednom javno ispričao Khloe Kardashian, s kojom je bio u vezi kada je spavao s Maralee.

"Test očinstva potvrdio je da sam dobio dijete s Maralee Nichols. Veselim se zajedničkom odgoju djeteta, a ispričavam se svima koje sam na ovaj ili onaj način povrijedio. Ne zaslužuješ ovo", napisao je na Instagram storyju Thompson, a poruku je uputio Khloe Kardashian. To je ujedno bio i prvi put da je Tristan javno priznao kako je dobio treće dijete.

Maralee je zbog svega uposlila i svoje odvjetnike, koji su rekli kako je Tristan mjesecima širio laži te da nikada nije bilo upitno tko je otac njezina djeteta.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Slavna pjevačica potvrdila tužnu vijest, tijelo njezina 17-godišnjeg sina pronašli dva dana nakon što je prijavila nestanak

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Ćiro Blažević sasvim iskreno o bolesti s kojom se bori: ''Došao sam tu da kažem istinu, a ovo nisam rekao još nikome...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS