i danas je predivna!

Nekad najljepša djevojčica na svijetu godinu ispratila u golišavom izdanju na plaži, fanovima se požalila i na probleme koje je imala

Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Thylane Blondeau proslavila se nadimkom "najljepše djevojčice na svijetu", a još danas nosi modne revije te je izrasla u pravu ljepoticu.

Francuskinja Thylane Blondeau proslavila se 2007. godine, kada je kao šestogodišnjakinja proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a još danas je pravi mamac za poglede gdje god da se pojavi. Godinu 2021. ispravila je u golišavom izdanju na plaži u Miamiju, gdje su je fotografi uhvatili u društvu zaručnika, Benjamina Attala.

20-godišnja manekenka pokazala je svoju nevjerojatnu figuru te lice bez trunke šminke, a očito je uživala u odmoru nakon blagdana koje je provela sa svojom obitelji.

Thylane je nedavno otkrila na Instagramu kako je jedno vrijeme bila u bolnici zbog operacije cista na jajnicima. Istaknula je kako joj je jedna cista pukla te je morala hitno pod nož, a imala je i strašne bolove. Srećom, oporavila se te je nastavila svoj posao.

Mlada ljepotica već godinama vlada modnim pistama, a prvi put je na modnoj reviji prošetala kada je imala samo četiri godine. Nosila je liniju Jeana Paula Gaultiera. Deset godina kasnije postala je i najmlađa manekenka koja je pozirala za pariški Vogue, no tada je naišla na kritike, odnosno njezini su roditelji prozvani da previše seksualiziraju kćer jer je u najmlađoj dobi nosila tešku šminku i kratke haljine.

Njezina majka, modna dizajnerica Veronika Loubry, u tome nije vidjela ništa sporno i stala je u njezinu i svoju obranu. "Jedino što me šokira na ovoj fotografiji je ogrlica koju nosi, vrijedna tri milijuna eura", izjavila je bila za francuske medije.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS