ništa joj ne smeta

Nekoć je krasila naslovnice svjetskih časopisa, a danas se s 55 hvali jednim detaljem na sebi na koji je ponosna

showbuzz DNEVNIK.hr

Paulina Porizkova pozirala je kraj bazena u 12 godina starom badiću, a pokazala je savršeno tijelo te odličnu formu koju njeguje i s 55 godina.

Manekenka Paulina Porizkova i s 55 godina mami uzdahe, a ova slavna ljepotica ne boji se starenja. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju te se pohvalila da čisti bazen ispred svoje kuće, ali i da istakne svoj prirodni izgled.

"Povratak na ono kako zaista izgledam. Moj bikini je 12 godina star i trebao bi biti odličan za sunčanje jer navodno ne ostavlja linije od kupaćeg, no i dalje ih primijetim", napisala je Paulina.

Tijekom čitave karantene Paulina je obožavateljima pokazivala što radi te je objavljivala fotke svoje prosijede kose na koju je ponosna.

S nom su cijelo vrijeme bili sinovi Jonathan (26) i Oliver (21), koje je manekenka dobila s frontmenom grupe The Cars, Rickom Ocasekom. Ocasek je prošle godine preminuo u 75. godini, a par je prije njegove smrti prolazio kroz razvod. Ipak, živjeli su i dalje zajedno, a upravo Paulina pronašla je njegovo tijelo.

Manekenka koja je inače iz bivše Čehoslovačke na vrhuncu karijere je krasila najprestižnije svjetske modne časopise.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS