"Srušit ćeš internet!''

Naša manekenka jedva je pokrila strateške dijelove u badiću kakav bi se rijetko koja žena usudila obući

Lidija Lešić - 3 Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Lidija Lešić na Instagramu je objavila fotografije s Mikonosa na kojima pozira u seksi kupaćem kostimu koji malo toga prepušta mašti.

Manekenka i influencerica Lidija Lešić ovo ljeto posjetila je popularnu grčku turističku destinaciju, otok Mikonos, čime se pohvalila na svojem Instagramu.

Na odmoru je zaredala golišava izdanja, no posebnu pažnju privukla je fotka na kojoj pozira u seksi jednodijelnom kupaćem kostimu koji malo toga prepušta mašti.

U crnom badiću s trakama koje jedva prekrivaju strateške dijelove u prvom planu našao se njezin raskošni dekolte, a vrući prizori raspametili su njezine pratitelje, koji od nje nisu navikli na ovako izazovna izdanja.

"Ženo, wow", "Jesi li ti realna?", "Srušit ćeš internet", "Goriš", "Prezgodna", samo su neki od brojnih komplimenata koje je Lidija dobila, uz brojne emotikone vatre.

U komentarima se javio i naš poznati tiktoker Sandi Pego, koji je njezinu mužu Kazimiru Lešiću poručio da ima zgodnu ženu.

Lidija je svoj Instagram zatrpala s još izazovnih fotki s odmora u Grčkoj, a ostale možete pogledati u galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Jennifer Lopez 53. rođendan proslavila je potpuno gola: Ovo je video koji je u kratkom roku skupio stotine tisuća lajkova!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS