blista od ljubavi

Ljubila je šarmera godinama, no nije se htio skrasiti pa je bacila oko na oženjenog s kojim danas ima dvoje djece

Gisele Bundchen i Tom Brady (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Gisele Bundchen još i danas je jedna od najljepših žena svijeta, a slavna manekenka slavi "okrugli" 40. rođendan.

Igrač američkog nogometa Tom Brady simpatičnom je objavom čestitao svojoj lijepoj supruzi Gisele Bundchen njezin 40. rođendan. "Sretan 40. rođendan Gisele", napisao je Brady uz fotografiju na kojoj ona pozira s njihovom djecom, a uz čestitku je napisao stihove romantičnog hita Stevieja Wondera.

Slavna manekenka na Instagramu je objavila seriju fotki sa svojom sestrom blizankom Patricijom te im je čestitala veliki dan. Brazilska ljepotica nedavno je rekla kako za svoj rođendan želi posaditi 40.000 stabala u Amazoni kako bi spasila Zemlju.

Bundchen je i danas jedna od najljepših žena svijeta, a tijekom svoje bogate karijere nosila je kreacije najvećih modnih dizajnera. Na društvenim mrežama često zagovara zdrav život, a svaki put kada objavi fotku bez šminke oduševi milijune obožavatelja diljem svijeta.

U Toma Bradyja Gisele se zaljubila 2006. godine dok je on još bio u vezi s glumicom Bridget Moyanhan. Unatoč tome što je bio zauzet, nisu se mogli odvojiti jedan od drugoga. Manekenka je istaknula kako je odmah znala da je on onaj pravi, a "kliknuli" su odmah.

Tom Brady je kleknuo u siječnju 2009. godine, a vjenčali su se mjesec dana nakon. U braku su dobili dvoje djece, a da je njihova veza i dalje skladna dokazuju brojne obiteljske fotografije i komentari koje govore u javnosti jedan o drugome.

Prije braka Gisele je šet godina ljubila holivudskog ljepotana Leonarda DiCaprija. Ostavila ga je jer se on nije htio skrasiti, a godinu nakon upoznala je ljubav svog života.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS