uznemirujući sadržaj

Šokirala fotografijom krvavog lica, neki ju optužili da laže: "Ne želim šutjeti. Udarali su nas po licu"

showbuzz DNEVNIK.hr

Daria Kyryliuk tvrdi da su nju, njezinog dečka i prijatelje pretukli zaštitari na plaži Momo u turskom odmaralištu Cesme.

Ukrajinska manekenka Daria Kyryliuk (23) šokirala je pratitelje na Instagramu fotografijama krvavog lica. 

Daria je objavila da su ju pretukli zaštitari na plaži Momo u luksuznom turskom odmaralištu Cesme, a tvrdnje je potkrijepila slikom. "Ne želim šutjeti, želim reći što se dogodilo meni, mom dečku i našem društvu. Napali su nas zaštitari na plaži Momo. Četiri djevojke, uključujući mene, udarali su po licu, a i dečki iz grupe su teško ozlijeđeni. Ispričale smo sve detalje policiji. Ne smijemo okrenuti glavu onome što se dogodilo i trebamo zaustaviti nasilje prema ženama", napisala je manekenka. 

Uprava plaže je odgovorila na njezine optužbe i tvrdi da se društvo s kojim je Daria bila potukla s nekim ljudima, a zaštitari su intervenirali da bi ih razdvojili. Ukrajinka je istaknula da je to laž. 

"Činjenica da ne žele objaviti snimke s plaže dokazuje da nešto skrivaju", rekla je Kyryliuk. Mnogi pratitelji su manekenki pružili podršku u komentarima naglasivši da joj vjeruju. Ostali su ju upitali što je napravila s dečkom i prijateljima da se to dogodilo objasnivši da je plaža Momo specijalno mjesto za bogate gdje se ovakve stvari ne događaju. Usto su ju optužili da laže. 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS