strasti na setu

Pronašla staru fotku s jednim od danas najzgodnijih glumaca, pogađate li o kojem je ljepotanu riječ?

Jason Momoa (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Caprice Bourret i Jason Momoa skupa su glumili u seriji "Spasilačka služba", a brojne kolege kažu kako je kemija među njima bila toliko jaka da ju je primijetila čak i manekenkina majka.

Manekenka Caprice Bourett pohvalila se kako je čistila ladice po kući te je pronašla fotke iz prošlosti dok je glumila u seriji "Spasilačka služba". Između ostalih se na fotografijama s njom našao i jedan od najzgodnijih glumaca danas, Jason Momoa.

Kako piše Daily Mail, Caprice i Jason su dosta očijukali u to vrijeme, čemu su svjedočile i brojne njihove kolege sa seta.

"Bilo je zaista vruće između njih. Jason i Caprice upoznali su se na setu popularne serije kada je otišla Pamela Anderson. Njezina majka obožavala je Jasona i navijala je da postanu par", kaže izvor blizak Caprice.

Jason je u to vrijeme imao 21 godinu, dok je manekenka imala 29. Kako kažu njihove kolege, i danas je jasno da Jason voli starije djevojke, stoga ne čudi da je bio zaljubljen u nju. Manekenka je zaključila kako uloga nije za nju te je brzo odustala, a mnogi kažu kako joj je to najveća pogreška u karijeri, čega je i sama svjesna.

Jason Momoa je danas u braku s Lisom Bonet, a par ima dvoje djece.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS