Uvijek divna!

Na modnim je pistama od 15. godine kad su je spazili na tržnici, a božanstveno tijelo ovog je puta pokazala u novom mini bikiniju

showbuzz DNEVNIK.hr

Candice Swanepoel vlada modnim pistama od svoje 15. godine, a danas 32-godišnja manekenka i dalje je jedna od najljepših svoje generacije, što redovito dokazuje golišavim izdanjima.

Manekenka i Victorijina anđelica Candice Swanepoel oduševila je svojom savršenom figurom na plažama Miamija, gdje su je fotografi uhvatili u srijedu. 32-godišnja ljepotica iz Južnoafričke Republike na plaži je uživala u minijaturnom crnom bikiniju, a svoje je utrenirano tijelo pokazala u punom sjaju.

Ne čudi što su se za njom svi okretali, što zbog badića, što zbog zavidne pojave kojom oduševi gdje god da se pojavi.

Candice je rođena i odrasla je u Južnoj Africi, a tijekom djetinjstva bavila se baletom. Školovala se u internatu, a kada je imala 15 godina, na tržnici u gradu Durbanu spazio ju je agent za modele.

Pojavila se u brojnim međunarodnim izdanjima magazina Vogue, Elle, GQ i Harper's Bazaar. Nosila je revije za poznate brendove, među kojima su Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana i Dior. Bila je i zaštitno lice za Tom Ford, Nike, Michael Kors i druge popularne marke, a prije dvije godine pokrenula je svoj brend badića Tropic of C.

Govori tri jezika, a ima sinove Anaca (3) i Ariela (1) s bivšim dečkom, manekenom Hemannom Nicolijem (37). Prekinuli su 2017. nakon 14 godina veze. Inače, upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015., no prekinuli su tri godine kasnije navodno jer su se zbog svog posla previše udaljili.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS