nedavno rodila

Holivudski zavodnik ju je umalo oženio, zanosna manekenka pokazala kako izgleda bez šminke

showbuzz DNEVNIK.hr

Bar Refaeli napravila je selfie na traci za trčanje i dokazala da nema problema pozirati u prirodnom izdanju.

Manekenka, voditeljica i glumica Bar Refaeli (34) za razliku od većine svojih kolegica najčešće objavljuje fotografije bez šminke i u potpuno prirodnom izdanju. 

"Jedini način da zadržim prirodni razum", napisala je Bar na Instagramu pokraj selfija na traci za trčanje. Njezina fotografija je oduševila fanove koji su komentirali da je i potpuno prirodna predivna. 

"Prirodno lijepa i apsolutno zadivljujuća", "Nevjerojatna si i divna", "Izgledaš odlično", "Lijepe oči", napisali su manekenki koju na Instagramu prati tri milijuna ljudi. 

Inače, bivša Viktorijina anđelica je od 2015. u braku s poduzetnikom Adijem Ezrom (45) koji je porijeklom iz Izraela kao i ona. Supružnici imaju kćeri Liv (3) i Elle (2) te sina Davida koji je rođen u siječnju ove godine. Manekenka je nedugo nakon posljednjeg poroda u potpunosti dotjerala svoju liniju, pa su ju fanovi pitali kako je to moguće. 

Refaeli je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem (45) koji iza sebe ima podužu lista bivših cura supermodela. Bili su skupa od 2005. do 2009., a navodno su se godinu dana nakon prekida pomirili. Pojavile su se glasine i da se par zaručio. 

No, njihova veza je ubrzo nakon toga završila, no Refaeli je jedna od djevojaka koja je najduže bila s poznatim holivudskim zavodnikom koji trenutno ljubi 23 godine mlađu glumicu Camilu Morrone

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity "Drama" naše najseksi plesačice: "Ovo nije šala niti 1. april. Tko mi može pomoći?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS