Baš se opekao!

Propao brak malezijskog kralja i ruske misice: Zbog nje se odrekao krune, a sve je uništio seks-skandal

Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

O ljubavnoj priči ruske misice Oksane Voevodine i Sultana Muhammada V. od Kelantana čuo je cijeli svijet. No sreći je došao kraj jer se razvode.

Romansa mlade ruske misice Oksane Voevodine (27) i bivšeg malezijskog kralja, Sultana Muhammada V. od Kelantana obišla je svijet i postala vijest u svjetskim medijima. Neobičan par još neobičnije sudbine oduševio je javnost, no čini se da je sreća bila kratkog vijeka. 

Misica se udala za bivšeg kralja koji je od nje stariji 24 godine u studenom prošle godine u Moskvi, a iako su već u svibnju ove godine dobili i prvo dijete, sina, brak nije bio dugog vijeka jer se upravo saznalo kako se razvode. 

Iako je njihova veza bila kratkog vijeka, Oksana je izjavila kako će zauvijek ostati zaljubljena u svoga kralja. Majka dvomjesečnog sinčića sada živi na prekrasnom imanju u Rusiji koje plaća njezin bivši suprug. 

Ova godina doista nije dobro započela za bivšeg kralja Muhammada. U siječnju je morao abdicirati zbog "curenja" detalja iz prošlosti njegove supruge i nekdašnje reality zvijezde. Naime, Muhammad je morao prestati biti malezijski kralj jer se njegova supruga seksala pred očima javnosti, u bazenu u reality showu. 

Zbog strogih muslimanskih pravila koja vladaju u Maleziji Muhammad se svojom ženidbom za Oksanu odrekao svih kraljevskih prava i titula. 

Očito je cijela stvar bila jako stresna, pa je nekoć sretno zaljubljeni par uspio izdržati samo 6 mjeseci zajedno. Potvrđeno je da je njihov razvod finaliziran početkom srpnja. 

Njihovo vjenčanje bilo je raskošno, nije se pio alkohol, a sva hrana bila je halal, odnosno za pripadnike islamske religije. 

Zanimljivo je što javnost još uvijek uopće ne zna gdje su se misica i kralj upoznali ni kako je započela njihova veza. U svakom slučaju, bila je brza i žestoka. Oksana je sada majka mogućeg budućeg nasljednika Malezije, a njezin bivši suprug tek je bivši kralj kojem se abdiciranije i nije previše isplatilo. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS