Ma, je li moguće?

Zbog ovih prizora Maje Šuput ljeto je upravo postalo još vrelije, a ima i jedno iznenađenje: "Da i ja jednom objavim..."

Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput objavila je svoju izazovnu fotografiju s plaže, uz koju je istaknula i da je prirodna.

Pjevačica Maja Šuput ima radno ljeto, no svaki slobodni trenutak koristi za uživanje sa svojom obitelji.

Sada se na Instagramu javila s plaže, a objavila je fotografiju kojom je dodatno podigla već visoke temperature te je nečim i iznenadila pratitelje.

"Ajde da i ja jednom objavim prirodnu sliku", napisala je uz fotku na kojoj zavodljivo pozira u crnom bikiniju, a podijelila je i crno-bijelu verziju.

"Zgodna, vatrena i seksepilna", "To, Majo", "Goriš", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

U pričama na Instagramu objavila je još jednu sličnu fotku, ali iz malo drukčijeg kuta, koju možete pogledati u našoj galeriji.

Šuput je prije ovoga oduševila pratitelje u neobičnom, asimetričnom kupaćem kostimu, koji je savršeno istaknuo njezino vitko tijelo i preplanulu put.

Povezana vijest Celebrity Maja zna što joj najbolje stoji, ali pratitelje je ipak oduševila onim što nije sama istaknula!

Povezana vijest Celebrity Kakav život živi Maja Šuput! Evo na koju je to destinaciju stigla helikopterom: ''Sa stilom!''

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda savršen dan Maje Šuput, u nizu fotografija jedna se posebno istaknula: ''Rodila si sebi blizanca!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Boris Rogoznica pokazao s kim uživa u rodnom Sukošanu, sretan je što mu je stigla: "Ona i ja"

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Muž Blanke Vlašić pokazao je njihov luksuzni stan u Splitu, ne prestaje se hvaliti idiličnim obiteljskim prizorima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS