Jedva dočekala

Maja ne može sakriti sreću i uzbuđenje, sve otkrila na Instagramu: "Napokon zajedno, najsretnija sam na svijetu"

Maja Šuput PR 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput vratila se svojim pjevačkim obavezama i zapjevala na vjenčanju nakon tri mjeseca.

Prije pojave koronavirusa Maji Šuput gotovo niti jedan vikend u godini nije prošao bez koncerata i nastupa, pjevala je danima u tjednu pa joj tri mjeseca bez pozornice i mikrofona u rukama nisu najbolje sjela.

No mjere su popustile i sezona vjenčanja je ponovno počela, a Maja je konačno dočekala da zapjeva svojim obožavateljima i okupi svoj bend, što je naravno podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Konačno prva svirka nakon 3 mjeseca. Prvi susret s bendom, napokon zajedno. Najsretnija na svijetu jer idem raditi svoj posao, živjela vjenčanja", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim glazbenicima.

"U nove pobjede ljepotice", "Maja, top si", "Prelijepa si Majo", "Bravo Maja, Dubrava te čeka", "Predivni svi skupa", "Sretno", napisali su joj pratitelji u komentarima koji su također jedva dočekali Majin povratak na pozornicu.

A osim onih glazbenih voda, Maja je ovih dana proširila i one poduzetničke pa je ponosno predstavila i svoj prvi parfem Shu Shu te tako proširila kolekciju proizvoda sa svojim imenom. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Popularna novinarka objavila fotku pa izazvala pravu pomutnju na Instagramu: "Tko je zumirao?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS