mali slatkiš!

Prizori obiteljske idile Maje Šuput rastopili su sve koji su vidjeli ove fotografije, Bloomu je teško odoljeti!

Maja Šuput Instagram 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Maja Šuput pohvalila se obiteljskim fotografijama iz Istre.

Maja Šuput i ovo ljeto radi punom parom, što, naravno, nikoga ne čudi jer je naša pjevačica poznata po tome da joj je poslovni raspored pun koncerata.

No Maja između brojnih nastupa diljem naše obale itekako zna uhvatiti i dobro iskoristiti pokoji slobodan trenutak, pa redovito s obožavateljima dijeli gdje boravi i što posjećuje.

Ovoga puta pohvalila se fotografijama iz Grožnjana, gdje je, kao i uvijek, glavna zvijezda fotografija opet bio maleni Bloom, koji privlači pozornost svojim preslatkim osmijehom i plavom kosicom.

Ranije ovih dana Maja je podijelila niz fotografija u raznim, zanimljivim krojevima kupaćih kostima koji su istaknuli njezinu savršenu figuru.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Instagram je eksplodirao zbog njezine fotke u bikiniju! Uskoro slavi 39. rođendan, ali nikad nije bolje izgledala

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Ova srpska zvijezda jedna je od omiljenih među mladim Hrvatima, a sada je istaknula sve atribute na našoj obali!

Povezana vijest Celebrity Što se dogodilo Katie Holmes? Pokušala se sakriti ispod kape, ali ozljedu ispod oka bilo je teško ne primijetiti

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda vila Ivana Rakitića na Šolti, ima teretanu i bazen, a nazvao ju je po supruzi

Povezana vijest Celebrity Knoll je ovom fotografijom raspametila svoje pratitelje, pogledajte kako je nazvala jednog od najpoznatijih DJ-eva na svijetu!

Povezana vijest Celebrity Cvek napravio iznimku i podijelio hrpu privatnih trenutaka s novopečenom suprugom i kćerkicom

Povezana vijest Celebrity Tko je bio prvi suprug Indire Levak? Nakon razvoda se odselio u Ameriku s bivšom plesačicom Colonije

Povezana vijest Celebrity Ova srpska zvijezda jedna je od omiljenih među mladim Hrvatima, a sada je istaknula sve atribute na našoj obali!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS